۱۳ بهمن ۱۳۹۲، ۸:۵۳

باقری لنکرانی در قم عنوان کرد:

قوه قضائیه نسبت به محاکمه علنی فتنه گران اقدام کند/ نمی‌توان گفت مذاکره کنندگان کشور را فروختند

قوه قضائیه نسبت به محاکمه علنی فتنه گران اقدام کند/ نمی‌توان گفت مذاکره کنندگان کشور را فروختند

قم - خبرگزاری مهر: وزیر بهداشت و درمان دولت نهم گفت: قوه قضائیه باید نسبت به محاکمه علنی فتنه گران اقدام کند و کسانی را که علیه ملت با دشمنان کشور همدست شدند را به جنایت اعمالشان برساند.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران باقری لنکرانی، شامگاه شنبه در اولین شب از مراسم جشن بزرگ دهه انقلاب اسلامی که از سوی شورای هماهنگی اصولکرایان استان قم برگزار شد، در سخنانی اظهار داشت: تغییر نظام اسلامی تنها دستاورد انقلاب اسلامی سال 57 نبود بلکه انقلاب در تمامی عرصه‌ها تحول عظیم اجتماعی پدید آمد و از این منظر واقعه‌ای بی‌نظیر بود.

وی ابراز داشت: در آن دوران که انقلاب به پیروزی رسید، روشنفکران دین را افیون جامعه می‌دانستند و انقلاب دینی را در قرن بیستم محال می‌پنداشتند، اما انقلاب اسلامی جریانی بر خلاف توقع اندیشمندان و جامعه‌شناسان آن زمان بود.

عضو ارشد جبهه پایداری با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، 44 سال دانشگاه در ایران سابقه داشته است، افزود: ماحصل 44 سال دانشگاه داری قبل از انقلاب آن بود که مسئولان آن زمان اعلام کردند که هیچ اقدام عمیق علمی در ایران امکان پذیر نیست و برای دوره‌های تحصیلات تکمیلی نیازمند اساتید خارجی هستیم.

وی با بیان اینکه در سال 57، پنجاه هزار دانشجو در 50 موسسه آموزش عالی در کشور تحصیل می‌کردند، افزود: بعد از 35 سال از پیروزی انقلاب اسلامی امروز بیش از 4 میلیون دانشجو و 10 میلیون فارغ التحصیل داریم و تعداد مقالات علمی ما در طول یکسال بیش از 40 هزار مقاله در نمایه‌های علمی است و 500 دانشگاه و موسسه آموزش عالی در کشور مشغول به فعالیت هستند.

باقری لنکرانی ادامه داد: امروز دانش مدرن به سمت حل مشکلات داخل کشور آمده که در قبل از انقلاب اسلامی ما قادر به ساختن سد و یا سیلو نبودیم و از انجام اینگونه اقدامات پیش پا افتاده عاجز بودیم به گونه‌ای که قبل از انقلاب یک سد هم توسط ایرانی‌ها ساخته نشده بود.

انقلاب اسلامی جریان علمی عظیمی در کشور ایجاد کرد

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی جریان علمی عظیمی در کشور ایجاد کرد افزود: بخش عظیمی از دستاور‌ها و پیشرفت‌های علمی ایران بعد از انقلاب به دلیل بسته شدن مسیر واردات فناوری به کشور بود که این مسیر از‌‌ همان ابتدای انقلاب به سرعت بسته شد.

عضو کابینه دولت نهم با بیان اینکه در دوران وزارت بنده به طور غیر منتظره‌ای آمریکایی‌ها بیانیه دادند و اعلام کردند از این پس رادیودارو‌ها را به ایران نمی‌دهیم، ادامه داد: در آن زمان تعداد 10 هزار بیمار در هفته به این رادیودارو‌ها نیاز داشتند که دانشمندان هسته‌ای که چنین شرایطی را هم از قبل پیش بینی کرده بودند، دست به کار شدند و در کمتر از دو ماه رادیو داروهای مصرفی خودمان را در داخل ساختند.

وی تاکید کرد: در طول سالهای پس از انقلاب اسلامی ژست مضحک حقوق بشر آمریکا و غربی‌ها به دفعات متعدد آشکار شد و دشمنان می‌خواستند با قطع رادیودارو‌ها در واقع مردم و بیماران را علیه دولت بشورانند، اما در ‌‌نهایت دیدیم که اینگونه اقدامات حرکت علمی کشور را شتابان کرد.

باقری لنکرانی با بیان اینکه امروز جزو معدود کشورهایی هستیم که توان تولید رادیو دارو‌ها را داریم، افزود: ما با یک دشمن قداره بند، حیله گر و زورگو طرف هستیم که از هر فرصتی برای ضربه زدن به انقلاب و اسلام استفاده می‌کند.

انقلاب اسلامی ایران چالش جدید نظام استکباری است

وی انقلاب اسلامی ایران را چالش جدید نظام استکباری دانست که در 35 سال گذشته دست به هر توطئه و اقدامی زد تا بتواند از گسترش آن جلوگیری کند.

عضو ارشد جبهه پایداری، با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران گفتمان جدیدی در دنیا مطرح کرد و طرفداران بسیاری را حتی از غیر مسلمانان به سمت خود کشاند، افزود: برخی‌ها در طول این سال‌ها فکر کردند با بیان مطالب مهربانانه می‌توانند دل این دشمن حیله گر را بدست آورند که این امر خیال و توهمی بیشتر نیست.

وی تصریح کرد: تجربه‌ها نشان داده است هر وقت ما با حسن نیت با آمریکایی‌ها برخورد کردیم و از در دوستی وارد شدیم غربی‌ها به گونه‌ای دیگر رفتار کردند.

زیاده خواهی‌های آمریکا و غربی‌ها حد و اندازه ندارد

باقری لنکرانی با بیان اینکه زیاده خواهی‌های آمریکا و غربی‌ها حد و اندازه ندارد، افزود: آمریکایی‌ها در روزهای اخیر گفته‌اند اگر ایران تاسیسات هسته‌ای خود را جمع نکند گزینه نظامی همچنان روی میز خواهد بود و یکی دیگر از مسئولان آمریکایی گفته است که ما هیچ اعتمادی به ایران نداریم و باید این کشور را همچنان تحت فشار قرار داد.

وی با اشاره به شرایط کشور عربستان، یکی از هم پیمانان آمریکا در منطقه ابراز داشت: در این کشور حتی یک انتخابات برگزار نشده است و هیچ نهاد انتخاباتی در این کشور وجود ندارد و حتی زنان حق رانندگی ندارند اما مشاهده می‌کنیم که از حمایت آمریکا برخوردار است و وی را ناقض حقوق بشر نمی‌دانند.

این فعال سیاسی تاکید کرد: مسیر پیشرفت کشور تنها حصول 550 میلیون دلاری که قرار است آمریکایی‌ها تا هفته‌های آینده به ما بدهند نمی‌گذرد و راه اقتدار کشور راه درون زا است.

وی ادامه داد: اگر امروز در مذاکرات 5+1 در یک طرف و ایران در طرف مقابل قرار می‌گیرد بدان معنا است که ما اقتدار دورن زا پیدا کردیم و فشارهای اقتصادی آنان نیز برای آن است که فهمیده‌اند ما در این عرصه آنگونه که باید و شاید محکم باشیم نیستیم و داری نقاط ضعفی هستیم.

در بودجه امسال وابستگی به نفت همچنان وجود دارد

وزیر بهداشت و درمان دولت نهم با بیان اینکه متاسفانه در بودجه امسال وابستگی به نفت همچنان وجود دارد و این امر اصلاح چندانی نیافته است، افزود: رفع مشکلات اقتصادی کشور با تکیه بر اقتصاد مقاومتی امکان پذیر است و ما از مجلس شورای اسلامی که این روز‌ها بررسی و تصویب بودجه را در دست دارند می‌خواهیم که نگاه‌شان این باشد که ریخت و پاش‌ها را محدود کنند و مخارج اضافه را به حداقل برسانند و شفاف سازی کنند.

وی با بیان اینکه تهدیدات نظامی آمریکا به ضرر خودش است، افزود: ما باید بدانیم که نباید به آمریکایی‌ها و غربی‌ها اعتماد کنیم و مسیر حرکتمان را خودمان انتخاب کنیم و سخنانی که آنان به زبان می‌ آورند که در 6 ماهه آینده اقتصاد ایران فلج می‌شود، نشان‌دهنده پر رویی و بی‌شرمی آنان است.

هنوز برخی‌ها تصور درستی از فتنه 88 ندارند

باقری لنکرانی با اشاره به فتنه 88 نیز اظهار داشت: فتنه 88 برای سرنگونی نظام جمهوری اسلامی بود اما هنوز برخی‌ها تصور درستی از آن ندارند و ما نمی‌خواهیم این ماجرا بار دیگر تکرار شود.

وی تصریح کرد: قوه قضائیه باید نسبت به محاکمه علنی فتنه گران اقدام کند و کسانی را که علیه ملت با دشمنان کشور همدست شدند را به جنایت اعمالشان برساند.

عضو ارشد جبهه پایداری، ادامه داد: برخی‌ها اعلام می‌کنند که ما از حق خود در فتنه 88 گذشتیم، آنان باید توضیح دهند که چه حقی داشتند و نباید با کلمات بازی کنند.

وی افزود: خوشبختانه رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت در خصوص روز 9 دی صحبت کرد و واقعیت این روز بزرگ را گوش زد کرد.

نمی‌توان گفت که مذاکره کنندگان کشور را فروختند

باقری لنکرانی در خصوص توافقنامه ژنو نیز ابراز داشت: تفاسیر مختلفی از عبارات متن بیان می‌شود که محل گفتگو است.

وی تصریح کرد: توقع داریم مذاکره کنندگان نسبت به منافع ملی کشور مراقبت ویژه‌ای داشته باشند. هر چند که برخی از عبارات همین توافقنامه مورد انتقاد مسئولان دولت فعلی نیز می‌باشد اما نمی‌توان گفت که مذاکره کنندگان کشور را فروختند.

کد خبر 2226655

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha